сряда, 1 януари 2014 г.

Герои

Дерин/Ямур Йозден

Ямур е силна и опасна жена. Тя се завръща на мястото, където е прекарала детството си, за да отмъсти за смъртта на баща си. Преди години той бива обвинен за престъпление , което не е извършил, след което убит в затвора. До последно Ямур не знае за невинността на баща си, но след като разбира от дневниците, които той е писал в затвора, решава да отмъсти на хората причинили най-голямото нещастие в живота й. Това е семейство Арсой. За да им причини същото нещастие, Ямур решава да използва синът им Емре. Въпреки любовта, която изпитва от дете към Рюзгар, тя трябва да бъде безчувствена и да се придържа към плана за отмъщение. От милата и добра Дерин не е останала и следа. Сега момичето се е превърнала в жена на име Ямур и ще мине през всичко, за да накаже тези, които трябва.



Рюзгар Денизджи

Рюзгар е истинската любов на Ямур. Те се познават от деца. Чувствителен и романтичен мъж е. Негова единствена любов остава тази от детството - Дерин. След нейното заминаване, Рюзгар не иска и да чуе за друга жена. По-голямата част от времето си прекарва в лодката. И единственото, което прави е да чака Дерин да се завърне. Често мечтае за внезапно отплаване в необятното море.
Сега, след толкова години, Рюзгар среща Дерин, без да знае, че е тя. Той наново опознава и обиква същото това момиче, което се представя с нова самоличност и чуждо име. Сега тя е Ямур.
Керем Арсой
Красив, богат, млад мъж. Син на богаташкото семейство Арсой. Завършва образованието си в Харвард и се връща в Турция. Умен, трудолюбив и добре възпитан. Въпреки всичко, Емре не е разглезен егоист. Той е добър, много емоционален и състрадателен човек.

Като син на Шахика, Емре е нейната слабост, смисъла на живота й. И може би това ще бъде най-голямото му проклятие, защото Ямур ще използва всякакви средства, за да отмъсти на Шахика и Халдун Арсой.


Шахика Арсой

Красива, чаровна, но и опасна жена, Шахика е най-големият враг на Ямур. Кралицата в града. Тя владее и командва всичко. На върха на хайлайфа, използва името си за благотворителни цели. Но същото това име често й прави злини. Има син и дъщеря, но синът й Емре е нейната слабост.
Замесена в несправедливото обвинение на бащата на Ямур, Шахика ще плати висока цена за стореното.










Халдун Арсой

Съпруг на Шахика и влиятелен бизнесмен. Безкористен в действията си, безмилостен егоист. Готов е да мине през всичко и всеки, за да постигне това, което иска. За него парите му са най-важни. Нищо друго не е от значение, дори и собственото му семейство.
Главен виновник за затварянето и смъртта на бащата на Ямур, Халдун също ще бъде под прицела на отмъстителката.









Джемре Арсой

Дъщеря на Халдун и Шехика.
Младо, красиво и много привлекателно момиче. В същото време, благодарение на богатите си родители, Джемре е разглезена и безгрижна. Въпреки усилията на майка й да бъде възпитана млада дама, най-малката в семейството се оказва бунтарка, която се стреми да бъде себе си, а не като майка си.











Хакан Ерен

Млад, интелигентен и богат ерген.
Вървежен бизнесмен на фондовия пазар, с много акции. Създава свой, собствен бизнес като много млад и придобива огромно състояние. Въпреки всичко, Хакан не е типичен богаташ. Той е свободна и колоритна личност. Той единствено знае тайната на Ямур и основната му цел е да й помага.












Аслъ Саалам

Аслъ е асистентка на Шахика, нейна дясна ръка.
Израснала в нормално семейство, тя успява да завърши образованието си и сама да стигне на върха. Амбицията й е голяма и успява да се справя с трудностите. Трудолюбива и дисциплинирана е. Умее с лекота да общува. Внимателно използва уменията си и се стреми да бъде любимката на семейство Арсой.










Баръш Денизджи

Баръш е по-малкият брат на Рюзгар. Симпатичен и много весел. За разлика от брат си, младежът е общителен и социален. Учи в университет, благодарение на това, че спечелил стипендия. 
Майка му умира, когато е още малък. А баща му не успява да създаде здрава връзка след това.
За да събере пари, Баръш работи в бара на баща си. Там той среща и Джемре Арсой, в която силно се влюбва, както и тя в него.

Няма коментари:

Публикуване на коментар